https://chaimvchessed.com/obtaining-a-tav-yarok-green-pass/

„На иврит зеленият паспорт се нарича с думата (Откровението на Йоан 13:16) „Taв ярок“, което означава „ЯРЪК ЗЕЛЕН БЕЛЕГ“. По-точно би било думата „тав“ да се преведе като ЯРКА ИКОНА, ЗНАК. Именно тази дума стои в еврейския превод на Новия завет, където е написано за „тав ха хайя“ – или „знака на звяра“.

Отначало, преди въвеждането на този документ, той се наричаше зелен паспорт, но СЕГА, когато ГОЛЯМ БРОЙ СЕ ВАКСИНИРАХА, му дадоха библейското име – TAV!!!

Мисля, че вярващите в израелските църкви (протестантски общности), НЕ видяха връзката и мнозина тогава наистина се ваксинираха, без да подозират нищо. А нас на входа сега вече ни питат: „Приехте ли знака?“ – „КИБАЛЬ-ТЕМ ТАВ?“

Всичко е така, както Йоан го видя във видение относно бъдещето!!! Той също така описа това, което видя – за това как можете да получите ТОЗИ ДОКУМЕНТ „ТАВ ЯРОК“ – че трябва да преминете или през ВАКСИНАЦИЯ в ръката, или през ТЕСТ В НОСА – ЧАК ДО ЧЕЛОТО от вътре… Така че Йоан описа ПЕЧАТА И НА ЧЕЛОТО.“

Енчо Тодоров

 

Comments

  1. Никола

    Доста слаба аргументация:

    1). Думата ЗЕЛЕН не се споменава в Откровение.
    2). В Откровение пише, че не приемащите белега биват убивани.
    3). Белег предполага нещо трайно, докато бъркането в носа не оставя белег.
    4). Белегът в ръката трябва да е на ДЯСНАТА рука, според Откровение, докато ваксинациите, с редки изключения, са почти изцяло на ЛЯВАТА ръка.
    5). Рамото не се води точно ръка.
    6). В Откровение се казва, че неполучилите белега няма да могат да купуват или продават, което НЕ е вярно за неваксинираните, освен ако онлайн пазаренето и то не е от дявола.
    7). това, че ПСР-а стига ДО челото и то от вътрешната страна и то в много малка част от случаите НЕ е същото като белег НА челото (от външната страна).

    Като цяло, по никакъв начин не може да се свърже Откровение 13 с настоящата ситуация, само защото е използвана думата за БЕЛЕГ. Ще излезе, че всички икони също са белега на звяра, както и всички останали форми на сертификати, като брачните такива, учебните такива и т.н.

  2. Борис Тредафилов

    Как да се отваксинирам, понеже не се осъзнах?

  3. Руси

    Ако някой се Поклони…друг, трети, ангел вървеше подир тях и казваше със силен глас: Ако някой се поклони на звяра и на неговия образ и приеме белег на челото си или на ръката си,
    10 той ще и да пие от виното на Божия гняв, което е приготвено чисто в чашата на гнева Му; и ще бъде мъчен с огън и жупел пред светите ангели и пред Агнето

  4. pilej

    Ако има белег, трябва вече да се е появил лъжепророк и антихрист. Лъжепророка ще принуждава хората да се поклонят на звяра и на неговия образ. Нито звяра го виждаме, нито неговия образ. Вече се питам, този сайт Християнски ли е? Защо се пускат толкова явни отклонения? Всички ще отговаряме пред Бога за всяка празна дума! Да внимаваме!

  5. Максим Максимов

    „Писанието учи, че душата на човека е в кръвта му. Ако вие си вкарате право в кръвта магьоснически серуми с дяволско съдържание, какво ще се случи с душата ви? Или вече се с случило, защото не виждам у вас способност да разпознаете доволно очевидни неща?“

    Никола, Вие определено сте дълбоко затънали конспиративни теории.
    Последната ВЕЛИКА ГЛУПОСТ, която чух по отношение на ваксините срещу COVID-19, беше от Родни Хауърд-Браун. Родни твърдеше, че всеки, който се ваксинира щял да бъде генетично модифициран и щял да загуби способността си да чува Божия глас.

    Г-н Хауърд-Браун явно пропуска или не е наясно, че Бог като дух влиза в контакт с нашия новороден дух, посредством Св.Дух. Чуването на Божия глас и водителството на Св.Дух идват посредством нашия новороден дух! Ваксината няма нищо общо с нашия новороден дух!

    Следвайки вашите фанатизирани разсъждения, то ние би следвало да не позволяваме да ни бъде преливана и чужда кръв. Защото, ако приемем кръв от духовно мъртъв човек или окултист, то това би повредило душата ни!

    Никола, препоръчвам Ви да четете повече и да изучавате Божието слово, вместо да си пълните главата с разни конспиративни теории на псевдо-духовни наивни вярващи. Развивайте също така и умението на критичното мислене – да анализираш, синтезираш, оценяваш и едва тогава прилагаш информацията. Божието царство няма нужда от религиозни затъпели папагали с промити умове от конспиративни теории, а от посветени новородени християни с ум Христов, изпълнени със Св.Дух, познаващи и прилагащи Божието слово!

  6. Николов Article Author

    Никола говорите за невежество, а правите твърдения базирани на въпросното невежество.

    Първо ваксини за Ковид – НЯМА. Това, което лъжливо наричат ваксини е всъщност “генна терапия” по дефиниция на самите производители. Лекарства за Ковид наистина има, това са ивермектин, хидроксиклорокуин, черен кимион и прочие. Но тази информация се подтиска и цензурира с цел да се принудят хората да вкарат в телата си експерименталните серуми за генно модифициране на организма си.

    От Библейска гледна точка въпросния генно модифициращ серум е чиста доза МАГьОСНИЧЕСКА ОТВАРА, отговаряща по всички дефиниции за магическа и чародейна отрова. Тя съдържа голям набор от отрови, тъкани от абортирани бебета, извлеци от мъртви животни и прочие гадости характерни само за магьосническите отвари.

    Ако вие наричате това медицина или наука, това е изцяло ваш проблем. Бог не случайно изби всички хора преди потопа, защото бяха осквернили кръвта си с всякакви бълвочи, в това число с кръв от нефилими. Може би и това се е считало за добра наука и медицина тогава?

    Писанието учи, че душата на човека е в кръвта му. Ако вие си вкарате право в кръвта магьоснически серуми с дяволско съдържание, какво ще се случи с душата ви? Или вече се с случило, защото не виждам у вас способност да разпознаете доволно очевидни неща?

  7. анонимко

    @Максим Максимов,
    Първо обвинявате, че съм „дълбоко затънали конспиративни теории“. Ако Ви питам да дефиниция за конспиративна теория сигурно няма да можете да отговорите. Защото очевидно за вас това е шаблон за ad hominem атака на опонента, вместо да се обърне внимание на аргументите му. Ако ви питам, кой е автора на този термин и по какъв повод е бил въведен в експлоатация също няма да знаете. Но ако знаехте отговора на последния въпрос нямаше да се учудите защо на вашето обвинение на затъване в „конспиративни теории“ аз мога да отговоря, че вие сте дълбоко затънали в клопките на ЦРУ за промиване на мозъци и манипулиране на общественото мнение.

    Не мога да коментирам твърденията на Родни Хауърд-Браун относно прекъсване на възможността за чуване на Святия Дух, защото не съм запознат с неговата аргументация по въпроса. Дори бих изявил съмнение че подобно действие на генната терапия (лъжливо наречена ваксина) е необходимо, защото тези, които се съгласят да приемат този демоничен разтвор в своята кръв, те така или иначе не чуват Святия Дух и едва ли имат истинско желание въобще да Го чуват.

    Да, Божия глас се чува чрез новородения дух на човека, но ОСМИСЛЯНЕТО на този глас се случва в душата на човека. Ето защо ако душата е повредена, то това може да се оприличи на телефон чийто говорител не работи. Онази част от него, която приема сигнала може да работи, но този сигнал не може да стигне до съзнанието на слушащия, защото е повреден говорителя.

    Що се отнася до преливането на кръв, то явно не сте запознати с феномена, че хора след преливане на чужда кръв, които никога не са псували започват да псуват, или ако никога не са пушили започват да пушат. Очевидно чрез кръвта се предава нещо от характера на собственика на тази кръв към получателя й.

    Божието царство най-малко има нужда от продажни душици, чийто умове са оформени от медиите и светското образование, а не са обновени според Божието Слово. Самия факт, че ползвате манипулативни медийни клишета като „конспиративни теории“ доказва, че вашето мислене, мироглед и ценностна система не са формирани от Божието Слово, което учи, че ЦЕЛИЯ СВЯТ ЛЕЖИ в Лукавия, а са формирани от вървежа на този свят и неговия княз. Да именно същите медии от които го научихте този термин и манипулативен похват, ЛЕЖАТ В ЛУКАВИЯ. Но не за вас престижа на този свят очевидно стои много по-високо от Божието Слово.

    Защото ако бяхте изучавали последното щяхте да знаете че Библията изобилства със свидетелства за наличието на ЗАГОВОР против Господа и против Неговия Помазаник, както и срещу праведните. (Пс. 2, Деяния 4:24-28, Пс. 21:11, Пс.37:12)

    И ако мога да попитам Вие как точно „синтезирахте и анализирахте“ факта, че Файзер е документирано най-корумпираната компания в съвременната история, като няма друга която да е била осъждана на такива солени глоби за корупция и за увреждане на хората. Само по последното известно дело Файзер се е съгласила да плати $75 милиона на пострадали семейства от Африка, при които са били убити 200 души и осакатени хиляди. Т.е те признават, че са ги убили и осакатили със своите отровни препарати. И точно техния ли дяволски бълвоч вие ще ми защитавате? А успяхте ли да анализирате факта, че Файзер и останалите фармацевтични компании които произвеждат „ваксините“ съвсем случайно са собственост на хора като фамилията Рокфелер и Бил Гейтс, които съвсем открито заявяват, че населението на земята е твърде много и трябва да е намери начин да се намали? Вие техен ученик ли сте, или сте ученик на Бога, който е заповядал човеците да се плодят и размножават?

    Кой въобще смислен и разумен човек (не говоря въобще за духовен) ще се съгласи да му се инжектира в тялото препарат произведен от хора, които открито заявяват, че искат да намалят населението на Земята?

  8. Дарина

    Трябва да сме много будни и да се разкайваме от сърце за лошите си помисли естествено е за тия, които имат от Бога този дар-сърце непоколебимо като на Христос,Господ също напомня чрез апостол Павел,че Духовният човек трябва да мисли изцяло за горното,а не за земното (Послание към Колосяните)и освен всичко останало как работи духът на антихриста се вижда от Книга на Даниел 11 глава 38 стих,най сигурният начин човек да бъде затворен е в собствените си разбирания,спорове пък дори да имат основание от Господ в последния ден Господ ще покаже плодовете на всеки един човек,затова истинските в Христос последователи нека следват правдата,мира,освещаването, покаянието и Божиите намерения.Амин.

  9. Ели

    Никола, Максим и pilej, добре че сте вие, та ми върнахте вярата в умствените способности на човечеството. Бъркането в носа било белег на челото и се появи „зелен паспорт“ в Библията. Надеждата е да се скалъпи „интересна“ статия :)))